Tuin

Ook voor in de tuin is er genoeg waarbij u bij mij aan het juiste adres bent!

Bijzettafels

Deze twee bijzettafels voor onder een overkapping in de tuin zijn gemaakt van een schijf eikenhout en berkenhout, inclusief schors. De zelfgemaakte hairpin-poten zijn afgewerkt met hout om te voorkomen dat de terrastegels beschadigen.

Loungeset 

Loungeset ontworpen en gemaakt By Marieke, in opdracht van klanten die een nieuw tuinhuisje hebben geplaatst en een ruimte van 3x3m beschikbaar hadden. Aan mij de taak iets te ontwerpen, de enige beperkingen die ik had waren de maten en dat ik onder de ramen van het tuinhuisje moest blijven, voor de rest was ik vrij in mijn ontwerp. Het ontwerp heb ik voorgelegd en de klanten werden er meteen enthousiast van, alleen is er één armleuning weggelaten om een open zicht te krijgen vanuit het huis. Zoals het ontwerp laat zien ben ik gegaan voor een ronde armleuning om geen standaard loungeset te creëren. De RVS poten zijn ook zelf ontworpen en gemaakt. Bij deze aanvraag zijn er ook kussens conform de klanten gemaakt en geleverd By Marieke.

Poort

Made & Designed By Marieke

Deze poort is ontworpen en gemaakt zonder een zichtbaar frame met schoren. Hierdoor is de poort van een minimale dikte, namelijk 3,5cm. De grootste uitdaging was dat de poort tussen twee muren inhangt en er minimale werking van het hout mag plaats vinden. Ik heb daarom gekozen voor een houtsoort die niet of minimaal werkt en daarnaast ook nog eens extreem licht is. De poort is afgewerkt met een RVS omranding.

Voor meer informatie, neem contact met mij op!