By Marieke

Mijn naam is Marieke Loonen, ik ben meubelmaker en mijn passie is het maken van mooie, exclusieve producten op maat en naar wens van de klant. Ik werk met natuurlijke, duurzame materialen, onder andere; hout, metaal en leer. Een project is voor mij pas af als alles naar tevredenheid oogt en werkt.

Kwaliteit is voor mij van groot belang. Producten worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Ik ben een kleinschalig bedrijf waar contact met de klant centraal staat. Projecten houd ik van begin tot einde in eigen hand. Van ontwerp tot afwerking en aflevering ben ikzelf bij het proces betrokken.  Het doel is niet om het grootste bedrijf te worden, maar om de beste producten af te leveren. Unieke producten die een leven lang meegaan.

Al jaren ben ik hobbymatig producten aan het ontwerpen en aan het maken. Sinds 2018 heb ik het besluit genomen om van mijn hobby mijn werk te gaan maken en sta ik er vol enthousiasme in!

In 2019 heb ik de opleiding tot ambachtelijk meubelmaker succesvol afgerond waardoor ik mijn kennis over hout en de gereedschappen voor het bewerken van hout goed heb uitgebreid.