Woning

Doe inspiratie op uit alle interieur artikelen die ik tot nu toe heb gemaakt. 

Werkkamer

Salontafel

Deze salontafel van eikenhout met een metalen voet is een eigen ontwerp. De V-vormige poot is via een pen-gat verbinding bevestigd aan de metalen gepoedercoate voet. Het ovale vorm is uitgefreest met behulp van een zelf gemaakte freesmal.

Schuifdeurenkast

Wandplanken

Deze wandplanken zijn gemaakt van ruw eikenhout dat is bewerkt met een olie. De draagriemen zijn van cognackleurig tuigleer met sierstiksels.

Vide

Dit is een vrijstaande vide die is ontworpen en gemaakt By Marieke. De vide zorgde voor een oppervlakte vergroting van een klein appartement in de binnenstad van Groningen. Door de ruimte onder de vide te voorzien van kastruimte waren er voldoende opbergmogelijkheden. De steigerhoutentrap leidt naar de verdieping die is voorzien van een laminaatvloer.

Tractorkast

Deze tractorkast is gemaakt voor, toendertijd, een twee jarige jongen. Het hoge gedeelde van de kast dient als kledingkast en de “neus” van de tractor is gevuld met speelgoed en voorleesboekjes. Naast deze functionaliteiten moest de kast ook een speelelement in de slaapkamer worden. De uitlaat van de tractor is het handvat om de kast open te kunnen doen. Via de grill die gemaakt is van traanplaat kunnen de kinderen op de “neus” van de tractor klimmen en het voorwiel is rond te draaien waardoor het lijkt dat de tractor echt kan rijden. De koplamp kan gebruikt worden als nachtlampje. 
Made&Designed By Marieke

Tv-meubel

Steigerhoutenkast

Steigerhoutenkast Made By Marieke

Meer willen weten, neem contact met mij op!